top of page
_MG_4919.cr2
RGB iLOQ logo white.png

I kombination med ett passersystem eller fristående erbjuder digitala låssystem oslagbar flexibilitet och kostnadseffektivitet.

Miljö & hållbarhet. Batterifritt. Underhållsfritt. Ekonomiskt.

iLOQ S50 är den första och enda låscylindern i världen som utnyttjar NFC-tekniken i användarens mobiltelefon (smartphone) för att skapa den energi som behövs för att låsa upp dörren.


Förutom låscylindrar till dörrar omfattar sortimentet nyckelbrickor (Fob), skåplås, hänglås och väggnyckeltuber.

iLOQ_segmnet_lock_NB (1).jpg
Digitala Låsystem
6509726cf90a052300111fdf_Parakey App - Photo Mockup #9 (3_2)0.5x-p-1080.webp
_MG_4909.cr2

Tillträdeshantering är en viktig, men inte den enda aspekten för modern förvaltning av byggnader. Dagens byggnader innefattar ett komplext ekosystem av olika specialfunktioner såsom larm eller andra system för fastighetsdrift.

Parakey erbjuder ett öppet API (Application Programming Interface) som möjliggör integration till praktiskt taget vilket system som helst. Detta hjälper till att öka kundernas flexibilitet och effektiviserar administrationen genom att dela data mellan deras olika informationssystem.

Passersystem
_MG_4905.jpg
Axema_logotyp_liggande_vit.png

Axema VAKA® är ett framtidssäkert och användarvänligt passersystem som snabbt och lätt skyddar hela din fastighet – flerbostadshus, kontor, handel, industri och offentliga lokaler.

Tjänster som porttelefoni, digital informationstavla, bokningssystem för exempelvis tvättstuga, larmstyrning och fastighetsboxar finns samlade i vårt modulbaserade system. Börja smått och utöka efter behov.

Välkommen till familjen VAKA® – bäst i klassen på passersystem.

Axema_digital-bokningstavla_tagg.jpg
Tillgänglighet
_MG_4951.jpg
800px-Dormakaba_logo.svg.png

Fråga oss om automatiserade dörrar och tillgänglighetsanpassning. Med ED 100 / ED 250 erbjuder Dormakaba elektromekaniska drivenheter för olika användningsområden. Drivenheterna har en höjd på endast 70 mm och kan enkelt anpassas till individuella behov tack vare sin modulära design.

ED 100 / ED 250 kan installeras med standardarm alternativt med glidskenesystem. Lämplig enhet väljs beroende av dörrbladets bredd och vikt. ED 100 kan användas för dörrar upp till 160 kg vikt eller 1 100 mm bredd medan ED 250 används för en bredd på upp till 1 600 mm eller en vikt upp till 400 kg.

Alla våra installationer är CE-märkta enligt EN16005.

cq5dam.XL.2500.0.jpeg

HaaS!

Du vet väl att du kan SKIPPA
investeringskostnaden och HYRA ditt säkerhetssystem från oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

bottom of page